Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een gezonde organisatie

Niemand kan in de toekomst kijken, maar we zetten ons op meerdere manieren in om een gezonde organisatie te blijven en door duurzaam te werken.

 

Waar mogelijk dragen we bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot en zorgen voor energiebesparing. Al onze transportmiddelen voldoen aan de EU5/EU6 emissienorm en we hebben zowel op kantoor als in de koel- en vriescellen energiebesparende maatregelen getroffen, zoals LED-verlichting en bewegingssensoren voor de verlichting.

 

Daarnaast promoten we het gebruik van duurzame en diervriendelijke producten. Bij onze toeleveranciers blijven we monitoren hoe de leefomstandigheden van de dieren is. Producten die op de markt gebracht worden, moeten zoveel mogelijk voldoen aan criteria zoals Clean Label, MSC, MSG-vrij, Bewust Beter, Scharrel, BIO of Label Rouge.

 

Jaarlijks laten we één of meerdere stagiaires kennismaken met onze bedrijfsactiviteiten en -processen. Dit zijn MBO of HBO leerlingen die een commerciële of logistieke opleiding volgen. Door het delen van onze kennis dragen we bij aan hun toekomst.